فرآیند تولید پنجره

مراحل تولید پنجره دوجدارهروش تولید پنجره دوجداره

 

فرآیند تولید یکی از اصلی ترین مراحل در مورد پنجره های دو جداره می باشد که استفاده از اقلام با کیفیت مصرفی برای مونتاژ ، دستگاههای مورد استفاده ، دمای جوش دستگاه مورد استفاده ، ابعاد و نوع شیشه مصرفی ، یراق و به طور کلی نحوه استاندارد تولید که باعث بهبود کیفیت پنجره می گردد .

پس از اندازه گیری ساخت و طراحی نقشه پنجره ها مرحله تولید آغاز می گردد . نقشه تولید توسط نرم افزار معتبر و دقیق تنظیم شده که در آن برش دقیق پروفیل و زهوار و یراق آلا ت مصرفی به درستی در آن رعایت می گردد .

در ابتدای روز تولید پرسنل از طریق دستگاه برش پروفیل از قبیل لولایی و یا کشویی همچنین درب یا پنجره بودن ، بازشو و زهوار دو جداره تک و سه جداره بودن در آن مشخص شده است .

هم زمان با برش پروفیل ، برش گالوانیزه مورد نیاز نیز انجام می گردد .

مرحله بعد :

ایجاد شیار آب راه و همچنین سوراخ دستگیره بر روی پروفیل بازشو می باشد .

در ادامه پروفیل های گالوانیزه در داخل پروفیل های یو پی وی سی جایگذاری شده است و توسط پیچ های سرمته متصل می شوند که در حالت استاندارد اختلاف بین دو پیچ بایستی حداکثر 45 سانتی متر باشد .

بعد از مرحله نصب گالوانیزه قسمت های مختلف پنجره از طریق دستگاه جوش به هم متصل می گردد . در این مرحله نکته حایز اهمیت استفاده از قالب استاندارد جوش و دمای دستگاه جوش می باشد که بایستی بر اساس استاندارد تنظیم گردد .

در مرحله بعد

در محل اتصال جوش ضایعاتی به دلیل جوش دادن به وجود می آید که پس از جوش توسط دستگاه تمیز کن برطرف می گرد .

همزمان با مرحله جوش در قسمت دیگری مولیون یا پروفیل میانی ثابت که عملیات جداسازی و قسمت بندی پنجره را بر عهده دارد توسط دستگاه مولیون زن یا کتیبه زن آغاز و آماده سازی می گردد . که پس از مرحله جوش به وسیله کانکتور مولیون یا بست مولیون به داخل پنجره پیچ می گردد .

مرحله بعد

در پروفیل هایی که لاستیک سرخود ندارند نصب لاستیک دزگیر در این پروفیل ها می باشد که در شرکت وین ست لاستیک درزبندی epdm  سچیل ترک استفاده می گردد .

این لاستیک نقش مهم و اساسی عایق بندی و آب بندی پنجره را بر عهده دارد .

در مرحله آخر تولید درب و پنجره دو جداره یراق آلات توسط شابلون های مخصوص جایگذاری می گردد و پس از رگلاژ ان فرایند تولید به پایان می رسد .